Bulvár-celeb

2023.06.12. 06:30

Megszólalt Zséda a magánéletével kapcsolatban, szokatlan dolgot árult el (videó)

Szerinte nem lehetetlen híres emberként háttérbe vonulni a bulvár világától.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Móricz István

A magyar énekesnő a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról, hogy számára mindig is az volt az első, hogy rajongói elsősorban zeneisége miatt figyeljenek oda rá, ne pedig a magánélete miatt. Úgy érzi, ezt sikerült az évek során tökélyre fejlesztenie, de néha fontosnak érzi elárulni, hogy élete éppen milyen szakaszban van, hiszen az ő életében is voltak hatalmas fordulópontok. 

Zsédenyi Adrienn, művésznevén Zséda többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas magyar énekesnő szerint ösztönös és tudatos döntés volt, amikor elhatározta, hogy akik kedvelik a zenéjét, azok őt a szakmaisága miatt szeressék, ebből pedig kevésszer engedett a bulvár világ kedvéért. 

Tizenhat éves fia már fiatal felnőttnek számít, ezért bontogatja a szárnyait, de mindig ott van édesanyja mellett, elkíséri őt a koncertekre és folyamatosan támogatja őt, bármi történjék. Az énekesnő hamarosan új koncerttel jelentkezik majd, melynek előkészületei természetesen már javában zajlanak – írja a Tények.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában