Bulvár-celeb

2023.08.07. 15:35

Durva pletyka kering Szabó Zsófiról: házas férfi az új párja?

A szír milliárdossal egy nyaraláson is látták.

Forrás: RTL

Danny DeVito hasonmása – így emlegették a sokszor kegyetlen netezők azt a szír férfit, akit a pletykák szerint úgy megigézett Szabó Zsófi szépsége, hogy zavarában még arról is megfeledkezett, hogy felesége és családja is van.

A Bors írt elsőként arról, hogy a műsorvezetőt gyengéd szálak fűzik egy meglehetősen alacsony, szír származású, idősebb üzletemberhez. A nagyvállalkozó nem mellesleg a Hublot nevű luxusóra magyarországi márkaboltjában is érdekelt.

 

Ölelkezés Montenegróban 

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Reddit nevű közösségi oldalon azonnal beindult a pletykacunami Zsófi és az idősödő úriember kapcsolatáról.

– Szabó Zsófi Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön. Nézzétek meg az oldalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek az új, szír származású idősebb úr az oka. Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. 

 

A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo”, akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel. Ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolata 

 

– olvasható a közösségi oldalon.

A teljes cikket a Bors oldalán, ide kattintva lehet elolvasni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában