Bulvár-celeb

2023.09.26. 10:55

Meghalt a magyarok kedvenc sorozatszínésze

Az NCIS sztárja évtizedekig szerepelt a sorozatban.

Forrás: Shutterstock

Fotó: irin-k

David McCallum a New York-i Presbiteriánus Kórházban halt meg hétfőn, 90 évesen. 1933-ban született Glasgow-ban. Ismertebb munkái közé tartozik az NCIS című televíziós sorozat szerepe, a Helyszínelők orvos szakértőjét alakította.

A sorozat a hazai csatornákon is nagyon népszerű, egy 2011-es felmérésen pedig az Egyesült Államok kedvenc televíziós sorozatának választották, volt olyan időszak, amikor ez volt a legnézettebb széria a tengerentúlon.

„David tehetséges színész és író volt, akit világszerte sokan szerettek.

Hihetetlen életet élt, az öröksége pedig mindig fennmarad a családja és számtalan filmje, televíziós szereplése révén. Hiányzik majd a melegsége és szeretetreméltó humorérzéke, amely minden szobát és színpadot beragyogott, és az is, ahogyan megosztotta velünk az életbölcsességét” – olvasható a CBS közleményében. McCallumot felesége, három fia és lánya, illetve nyolc unokája gyászolja.

„Ő volt a legkedvesebb, legkirályabb, legtürelmesebb és legszeretőbb apa.

Mindig a családot helyezte önmaga elé... Lenyűgözte a tudomány és a kultúra, és ezeket a szenvedélyeket tényleges tudássá formálta” – mondta fia, Peter McCallum.

„Ha kellett volna, valóban el tudott volna végezni egy boncolást az NCIS-ben betöltött szerepe miatt évtizedekig tartó tanulmányai alapján” – írta róla a családja, számolt be róla az Origo.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában