Szívfacsaró gondolatok

2023.12.17. 20:13

25 évvel ezelőtt örökre megváltozott Judy élete

Az énekesnő fotókkal és egy hosszú bejegyzéssel emlékezett meg szörnyű balesetének újabb évfordulójáról.

MW

Judy

Forrás: Bors

Fotó: Móricz István

Huszonöt éve történt az a borzalmas autóbaleset, amely örökre megváltoztatta a Groovehouse sztárjának, Judynak az életét. Az énekesnő Zsoltival és Mikivel éppen egy rádióinterjúra sietett Szolnokra, amikor belerohantak egy teherautóba. A szörnyű események következtében Judy több csontja is eltört, a tüdejét átszúrta az egyik bordája és az arca is komolyan roncsolódott – írja a Bors.

Az énekesnő a baleset óta 38 műtéten esett át. Judy most egy albumnyi fényképpel és egy hosszú bejegyzéssel emlékezett meg szörnyű balesetének újabb évfordulójáról.

Hogy telik az idő... Akkor ott, azokban a napokban nem láttam, hogy mi lesz velem 25 év múlva.. Ahogy azt sem, hogy mi lesz fél év múlva. Igazság szerint semmit sem láttam, csak egy nagy homály volt előttem. Semmi terv, csak gondolatok. Próbáltam a fájdalmas pillanatokban megtalálni azokat a pozitív gondolatokat, amik egyszer csak előre visznek.. Kerestem a kiutat, a kapaszkodókat. Rájöttem, a kapaszkodó és a kiút ÉN MAGAM VAGYOK! A jövő előttem, a tegnap már mögöttem...

– fogalmazta meg Judy, aki akkor és ott azt is eldöntötte, hogy mindig képes lesz küzdeni saját magáért.

Az énekesnő elárulta, hogy azért is tartja fontosnak, hogy évről-évre beszéljen erről a témáról, mert sosem tudhatja, hogy kinek van szüksége arra, hogy éppen az ő történetét hallja, amely nagyban a küzdésről és az élni akarásról szól.

Judy azt is kifejtette, hogy a szörnyű eseményeknek köszönhetően lett csak igazán erős és tanulta meg értékelni az életét. Bejegyzését néhány bátorító gondolattal zárta, melyben arra biztatott mindenkit, hogy higgyen és bízzon magában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában