Az influenszerekről is kifejtette a véleményét

2021.06.17. 20:05

Cyla a szegedi Hungiban árulta el, mitől lehet valaki modell – Fotók, Videó

Kajdi Csaba, Cyla volt a Hungi Vigadó vendége csütörtökön, aki a melegekről, az influenszerekről és hazai modellszakmáról is érdekes, hasznos tudnivalókat osztott meg. Taka és piff anyukám is volt bőven, kacagó nézőkből meg még több.

Kiss Anna

Fotó: Karnok Csaba

– 2200 követőm volt, aztán elkezdtem „sikítozni” az Instagramon, és organikusan felépült ez a követőszám. De nekem nem volt célom az, hogy ennyi követőm legyen, a haverjaimat akartam szórakoztatni, sosem hirdettem magam és sosem volt célom az, hogy egyszer itt üljek Szegeden – árulta el Kajdi Csaba, Cyla csütörtökön a Hungi Vigadóban.

Influenszer, véleményvezér vagy celeb vagy? – tették fel neki a kérdést, amire elmondta, az influenszer új szó, de nem a reklámokat jelenti, hanem véleményformálást, ugyanakkor nem egyezik meg teljesen a véleményvezérrel. Utóbbi szerinte ugyanis folyamatosan egy véleményt képviselve, például a környezetvédelmet támogatva nyilatkozik, posztol.

– Hódi Pamela például nem influenszer, mert nem ad semmi pluszt a követőinek. Szerintem egy jó influenszer hasznos, érdekes információkat ad át amellett, hogy bepillantást ad az életébe. Például ha valaki szereti a borokat, azoknak rendesen utánaolvas, informálódik róluk és ezekről beszél a követőinek. Vagy ha babát vársz, akkor hasznos tanácsokat adsz át a gyermekvárásról, nem arról beszél mennyire tetszik a reklámozott babaruha – magyarázta.

Sanyikával érkezett Cyla a Hungiba, aki szerint senkinek sem szabad beszűkülni a saját világába. Fotó: Karnok Csaba

Megjegyezte, nyilván a termékek reklámozása is az influenszerséggel jár, ő is megkapta már sokszor, hogy egy élő reklámfelület.

Anyukám, hát valamiből ki kell fizetni a számlát. De mindig színesíteni lehet a termékek reklámozását annak megfelelően, amiért téged szeretnek

tette hozzá viccesen.

Cyla leszögezte, ő semmiképp sem celeb, és nem is szereti azt, hogy hazánkban valaki már attól celebbé válik, ha kétszer felkel a Való Világban, vagy énekel egyet a tévében.

– Én pont olyan ember vagyok, mint bárki más itt a nézőtéren. Próbálom élvezni az életet és nem veszem komolyan a dolgokat. Szerintem ez az, amiért szerethetnek mások. Fontos, hogy az ember nyitott legyen és elfogadó a világgal szemben. Nem szabad beszűkülni a világodba – emelte ki.

Fotó: Karnok Csaba

A Visage modellügynökség tulajdonosa beszélt arról is, hogy a modellszakma nagyon felhígult épp a celebek és az influenszerek miatt.

– Nincs olyan, hogy influenszer modell, csak azok a lányok vallják magukat annak, akik valamivel szebbek az átlagnál, a fotóikat pedig retusálják, filterezik, ezzel pedig 175 ezer követőt gyűjtenek. Emiatt kap megbízásokat, de neki nem a véleményére kíváncsiak a követők, hanem arra, hogy azt a 800 ezres táskát hogyan tudja megvásárolni – mutatott rá.

Hangsúlyozta, a modell az, aki tökéletesen néz ki és azzal sok pénzt keres, például Palvin Barbara vagy Mihalik Enikő.

– Ha modell akarsz lenni, akkor ne magyarázd, hogy milyen erős csontozatú vagy, mert ahhoz tökéletesen kell kinézned, azért fizetnek. A focista is azért kap sok pénzt, mert gólt rúg és gyorsan fut

részletezte.

Természetesen a melegek támogatása is szóba került az est során. Erről Kajdi Csaba azt mondta, nyitottan kell fogadni a melegeket, meg kell ismerni őket és esetleg utána ítélkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában