Szegedi hírek

2023.09.04. 20:30

Jövő héten érkezik Szegedre a kezek-lábak nélkül élő motivációs tréner

A jegyek kétharmada már elkelt Nick Vujicic jövő heti szegedi előadására. A világhírű motivációs tréner a tervek szerint egy nap alatt kétszer tölti majd meg a sportcsarnokot, délelőtt ugyanis diákoknak beszél.

Timár Kriszta

A vidéki városok közül egyedül Szegeden találkozhatunk a motivációs trénerrel.

Fotó: Mirkó István

Jövő héten Szegedre érkezik Nick Vujicic. A kezek és lábak nélkül született férfi, aki mostanra nemzetközi hírű keresztény prédikátorrá és motivációs trénerré vált, soha nem járt még nálunk. A Nem Adom Fel Alapítvány hívta meg, hogy azok is meghallgathassák, akiknek korábban nem volt lehetőségük előadása miatt a fővárosba utazni. Ott ugyanis többször hallhatták már a magyarok: először 2013-ban, majd 2016-ban, 2019-ben és legutóbb idén márciusban.

Tavasszal, amikor Budapesten járt, sikerült leegyeztetni vele a szegedi előadást. Szerettük volna, ha ez az erő és lelkület, ami árad belőle, vidékre is eljut. Most nem is lép fel más városban, csak nálunk lesz hallható

 – mondta Papp Szabolcs, az alapítvány szóvivője. A motivációs tréner szeptember 12-én délelőtt 11 órától általános és középiskolásoknak tartja meg Higgy! Remélj! Szeress! című előadását a Városi Sportcsarnokban, amelyre 1000 forintért válthatnak belépőt a diákok. Az esti programja 18.30-kor kezdődik majd, erre a jegyek háromnegyede már elkelt.

A belépő egyébként az esti előadásra is meglepően olcsó, mindössze 3500 forint. A kerekesszékesek számára pedig a szervezők ingyenesen biztosítják a belépés lehetőségét.

Természetesen támogatók nélkül ez veszteséges program lenne. De azt szerettük volna, hogy a kisebb fizetésűek számára is elérhető legyen ez az előadás. Ha már 2-3 ember azt mondja, hogy tudott táplálkozni belőle, nekünk már megérte 

– mondta Papp Szabolcs.

Az Ausztráliában élő Nick Vujicic Szegedről tovább utazik: a Nem Adom Fel Alapítvány jóvoltából hallhatják előadását Nagyváradon, Kassán és Újvidéken is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában