Szegedi hírek

2023.11.28. 14:00

Modellversenyen koronázták meg a szegedi diáklányt – Galéria

Második helyezést ért el a World Top Model pénteki magyarországi döntőjén Sümeghy Laura. A szegedi gimnazista tavaly a Miss Hungary Nemzeti Szépségversenyen dobogós lett, itt nyerte el a lehetőséget, hogy részt vegyen egy olaszországi modellkurzuson.

Timár Kriszta

Nyár elején voltam kint, ott jelezte a rendezvény szervezője, hogy szívesen látna ennek a versenynek a 17 fős mezőnyében. Ez nem tipikus szépségverseny volt, azt nézte a zsűri, hogy modellként mit lehet kihozni az indulókból. De ettől függetlenül itt is különböző szettekben vonultunk végig a kifutón: elegáns utcai, alkalmi és nagyestélyi ruhákban, illetve bikiniben

 – mesélte a SZTE Gyakorló Gimnázium végzős diákja.

Laura elmondása szerint úgy érkezett a döntőre hogy nem voltak magával szemben elvárásai. 

Igazából egy gyakorlásnak tekintettem a malajziai világversenyre, ahova jövő héten utazok el. Éppen ezért nagyon meglepődtem és rettenetesen megtisztelő, hogy második helyezett lettem

 – mondta.

Laura ezzel a koronával ismét elnyerte a lehetőséget, hogy visszatérjen az olaszországi akadémiára. Egyelőre azonban a Miss Noble Queen-re koncentrál, melyet december 12-én rendeznek meg. Szép siker lenne, ha élete harmadik – immár világszintű – versenyén ismét dobogóra állhatna, ahogyan az előző két alkalommal már sikerült neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában