Helyi bulvár, celeb

2023.11.16. 12:30

Újabb szépségversenyen döntős a szegedi gimnazista

A tavalyi Miss Hungary szegedi döntőse idén a World Top Model Hungary-n méretteti meg magát. Sümeghy Laura – bár véletlenül csöppent a modellkedésbe – szeretne minden lehetőséget megragadni.

Timár Kriszta

Sümeghy Laura ezúttal modellversenyen méretteti meg magát. Fotó: DM

Csongrád-Csanád vármegyei résztvevője is van a World Top Model Hungary 2023-as első nemzeti döntőjének. Sümeghy Laura tavaly dobogós lett a Miss Hungary nemzeti szépségversenyen, és ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között. A SZTE Gyakorló Gimnázium 18 éves végzős diákja szeret lovagolni, futni, saját testsúlyos edzéseket végezni. Álma a színészet és hogy külföldön tanulhasson. 

A modellkedés váratlanul érkezett az életembe, 2022.decemberében a Miss Hungary döntőjében tini kategóriában az 1. udvarhölgy címet nyerhettem el. Azóta sok szakemberrel dolgozhattam együtt, utazhattam, amiért nagyon hálás vagyok. Hiszem, hogy semmi nem történik véletlenül, minden lehetőséget szeretnék megragadni 

– mesélte.

Fotó: DM

A World Top Model Hungary-n a lányok a Noor téli kollekciójában kezdik a programokat, majd a 2. tourban már Crystal kisestélyiben, Paloma fürdőruhában, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a színpadon. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában