A Szerencsekerék hétfői adásában Rokszin Richárd játszhatott a fődíjért

2024.02.06. 07:40

Szegedi műsorvezetőtől nyert több mint 3 millió forintot a szegedi orvos

Több mint 3 millió forintot nyert a Szerencsekerék hétfői adásában a szegedi transzplantációs sebész, Rokszin Richárd. A pénzt utazásra költi majd.

Timár Kriszta

Rokszin Richárd jól érezte magát a szintén szegedi származású tévés, Kasza Tibi műsorában. Fotó: TV2

Szegedi játékosért szoríthattunk hétfő este a TV2 Szerencsekerék című műsorában. A szintén szegedi származású Kasza Tibi műsorvezetésével forgatott játékban a sztárvendég Xantus Barbara mellett Rokszin Richárd transzplantációs sebész volt ezúttal az egyik civil játékos. A fiatal orvos nem először tűnt fel a tévéképernyőn: 2020-ban szerepelt a Konyhafőnök című főzőműsorban, a koronavírus-járvány idején pedig az Év Covid orvosaként buzdított televíziós kampányban a vakcina felvételére. Hétfő este a humoros oldalát tudta megmutatni a Szerencsekerékben. Flamingó- és pálmafamintás ingében, amelyet nászútján vett Hawaii-on, üde színfoltja volt az adásnak, amelyben nagyon szívesen vett részt.

A régi Szerencsekereket is néztem, a mostanit is szeretem, ahogy minden olyan műsort, amiben szükség van a tudásra, intelligenciára 

– mondta el lapunknak arra a kérdésre, miért vállalta a műsorban való szereplést. Hozzátette: nem volt megterhelő a forgatás, kifejezetten jó hangulatú, pörgős munkában vehetett részt.

A transzplantációs sebész nem kezdte jól a műsort: a második kör végén még nulla forinttal állt. A harmadik játékban sikerült egy jó megfejtéssel szállodautalványt bezsebelnie, majd a negyedik körben az első feladványt ő fejtette meg, és bár a másodikat már nem, az összegyűlt több mint 2 millió forint elegendő volt arra, hogy a legmagasabb összeg tulajdonosaként részt vegyen a fődíjért zajló játékban.

Nem volt nehéz dolgom, mert jó betűket választottam, így nem tudok beszélni arról, nagyobb kihívás-e a helyszínen megmondani ilyen rövid idő alatt a megfejtést, mint otthon, a tévé előtt ülve 

– beszélt a sorsdöntő játékről Rokszin Richárd, ahol mindössze 3 betű hiányzott a megfejtésből az óra indulásakor. A megfejtéssel további 1 millió forinttal gyarapíthatta a hazavihető összeget, így 3 millió 500 forintot kapott a tárgynyereményként bezsebelt szállodautalvány mellé.

Kétgyermekes édesapaként van helye a pénznek. Szeretnénk a feleségemmel egyszer majd visszamenni Hawaii-ra, amíg azonban a gyerekek ilyen kicsik, ez nincs napirenden. Az összeget így egy másfajta utazásra, hajózásra költjük 

– beszélt terveiről a szegedi orvos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában