Az EFOTT-on lopták meg, SZIN jegyet is kapott

2022.08.26. 16:40

Napszemüveget ajándékozott a Prágai Látszerészet egy meglopott fesztiválozónak

Koós Kata

Egy Vogue napszemüveget kapott Prágai Andrástól a meglopott fesztiválozó. Fotó: Török János

Egy meglopott fesztiválozónak nyújtott segítséget a szegedi Prágai Látszerészet. A székesfehérvári Kovács Judit az EFOTT-on bulizott barátnőjével, amikor egy vadidegen fiatalember leemelte fejéről napszemüvegét, és elfutott a zsákmánnyal. Az esetről a Fejér Megyei Hírlap számolt be július elején. A cikkre véletlenül bukkant rá az interneten Prágai András felesége, és elmesélte férjének a történetet. A Prágai Látszerészet ügyvezetője nyomozásba kezdett, és a Délmagyarország, majd a Fejér Megyei Hírlap újságírója révén sikerült felvennie a kapcsolatot Kovács Judittal, akinek egy vadiúj napszemüveget ajánlott fel.

Jót tenni tényleg jó, és mivel az ellopott tárgy egy napszemüveg volt, egyszerűen adta magát, hogy felajánljuk a segítséget

 – foglalta össze az adakozás motivációját Prágai András. 

Ráadásul a fiatal hölgy nem csupán egy vadiúj Vogue napszemüveggel gazdagodott a Prágai Látszerészetnek köszönhetően. Prágai András ugyanis felvette a kapcsolatot Kolonics Erikával, az IH Rendezvényközpont igazgatójával is, aki két péntekre szóló SZIN napijeggyel egészítette ki a vigaszcsomagot.

Kovács Judit boldogan vette át ajándékait a látszerészetben. Lapunknak elmondta, még sosem járt a Szegedi Ifjúsági Napokon, úgyhogy nagyon örül, amiért most lehetősége nyílt erre.

Az új napszemüvegemet nem viszem a SZIN-re, nagyon tetszik, és nagyon vigyázok majd rá

 – közölte. Beszélgetésünk során az is kiderült, így már összességében felettébb szerencsés nyarat zárhat az ifjú hölgy, ugyanis az EFOTT belépőjegyeit is egy sorsoláson nyerte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában