Szegedi hírek

2023.03.11. 07:00

Jubileumi bál lesz a jogi karon

Munkatársunktól

Archív Fotó: Karnok Csaba

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar a 2022/23-as tanévben ünnepli kolozsvári alapításának 150. évfordulóját. A „150 éve a magyar jogásztársadalom szolgálatában” címet viselő ünnepi tanévben március 31-én Alumni Bált rendeznek, ahová a Kar vezetése minden egykori és jelenlegi oktatóját és hallgatóját szeretettel várja – mondta lapunknak a kar dékénja. 

Görög Márta hozzátette, hogy a 2022/23-as tanév célja, hogy a kar egykori és jelenlegi hallgatóival, valamint legfontosabb együttműködő partnereivel megemlékezzen, és egyúttal megünnepelje az elmúlt 150 év legkiemelkedőbb eredményeit, mérföldköveit.

Az esemény a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában lesz.

A dékán azt is elmondta, hogy az ülésrendben is tudnak segíteni. Ha vannak olyan társaságok, akik együtt szeretnének ülni a bálon, azok egy űrlap kitöltésével jelezhetik. Ez a kar honlapján található.

Maga a bál olyan lesz mint a klasszikus bálok. A program szerint az este 7 órai kapunyitás után lesz egy köszöntő, fél kilenckor kezdődik a svédasztalos vacsora, majd Csepregi Éva ad koncertet. Utána pedig az Útközband zenél egészen hajnalig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában