Helyi életstílus

2023.07.02. 14:58

Az egészségügyiseket köszöntötték Mindszenten

Munkatársunktól

Mindszenten az egészségügyiseket köszöntötték kishírhez fotó. Fotó forrása: Mindszent Város Önkormányzata Facebook oldala.

A Semmelweis-napi ünnepségen díszoklevelet vehettek át az egészségügyben kerek évfordulót ünneplő dolgozók. Ünnepi beszédében Korom Éva települési képviselő kifejtette, hogy Mindszent önkormányzata eddig is, és ezután is kiemelt feladatának tekinti a helyi egészségügyi alapszolgáltatás fenntartását, működtetését, lehetőség függvényében fejlesztését, újítását, technikai feltételeinek biztosítását – írták a város hivatalos közösségi oldalán.

Helyben tudtuk tartani a vérvételi helyet, a fizikoterápiát, mert a mindszenti lakosoknak szükségük van rá. Tovább tudjuk az orvosi ügyeletet működtetni, mert a mindszenti polgároknak szükségük van az ellátási formára. Megújult az orvosi rendelő, mert fontosnak tartjuk, hogy a betegség miatt meggyötrődött emberek igényes, modernebb, megújult környezetben tudják megosztani problémájukat orvosukkal

 – fogalmazott Korom Éva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában