Tündérszépek 2024

2024.04.11. 09:00

Folytatódott a Tündérszépek fotózása

Jó hangulatban telt a Tündérszépek fotózás második fordulója. Az országos szépségverseny újabb vármegyei jelentkezőit fényképezte a Délmagyarország fotóriportere, Karnok Csaba.

Nánai Márta

Másodjára szerveztünk fotózást a Tündérszépek számára. Fotó: DM

Folyamatos a jelentkezés az immár ötödik alkalommal meghirdetett, országos Tündérszépek szépségversenyre. A szegedi portfóliófotózáson ezúttal négy ifjú hölgy állt a kamera elé. A tét nem kicsi: az országos döntőben remekelők értékes nyereményekkel és élményekkel gazdagodhatnak – és persze a dicsőség sem marad el. Addig persze még hosszú az út, hiszen a déli régióból, azaz Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád vármegyéből – szakmai zsűri döntése alapján – összesen ötven, 18-35 év közötti szépség juthat be a végső versenymezőnybe.

Az újabb, belvárosi fotózásra érkező lányok tökéletes megjelenését profi sminkes és fodrász segítette. A kezdeti izgalmakat a fotózáskor szóló zene oldotta fel, a csinos jelentkezők ügyesen követték fotósunk instrukcióit. A versenyzők egy óra alatt három különböző ruházatban – utcai viseletben, alkalmi és fürdőruhában mutathatták meg magukat.

A 30 éves Brútyó Boglárka azért jelentkezett, mert mindig is érdekelte a divat világa, imád öltözködni. A csanádpalotai, területi képviselőként dolgozó lány minden vágya egy saját butik. Bár többször fényképezték már, ez az első profi fotózása, csakúgy, mint a kisteleki Vágó Zsófiának. A 20 éves szépség gyerekkori álma volt, hogy részt vehessen egy szépségversenyen. A jelenleg smink- és szempillaépítőnek tanuló éppen kórházban volt, amikor szembejött vele a verseny híre. Nem sokat teketóriázott, azonnal jelentkezett.

Három éve modellkedik a szatymazi Forrás Barbara. A szakács végzettségű lány minden lehetőséget megragad, hogy megmutassa magát. Szerinte egy modell legyen magabiztos, megbízható, gyakoroljon sokat és bírja a kritikát. Ez utóbbit még neki is tanulnia kell – tette hozzá.

Aki kedvet és bátorságot érez a megmérettetésre, a tunderszepek.hu oldalon április 21-ig még jelentkezhet, a regisztrálók számára újabb szegedi fotózást szervezünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában