Gazdaság

2021.03.02. 16:57

Autósok és kerékpárosok figyelem! – forgalomterelés lesz a Fő fasoron

Újszeged egyik fontos utcáján kezdődnek munkálatok.

delmagyar.hu

Szeged – 2019.08.09. Útlezárás és forgalomelterelés a Vízmű munkálatai miatt. Képen: A Tisza Lajos körúti felbontások miatt egy sávra szűkült az út. Fotó: Karnok Csaba (KC) Délmagyarország (DM)

Forrás: Illusztráció

Fotó: Karnok Csaba

A csapadékvíz-elvezető rendszert fejlesztik Újszegeden, emiatt felbontják az útburkolat egy részét a Fő fasoron a Wallisch Kálmán utca torkolatánál.

A tervek szerint március 4-én 8 órától 5-én 16 óráig forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

A Fő fasor egyirányú lesz a Wallisch Kálmán utcától a Tanács utcáig, és ezen a szakaszon részben félpályán lehet haladni. A másik irányból érkező, a Belváros felé tartó forgalmat a Fő fasorról a Tanács utcára terelik.

Kivételt jelent a közösségi közlekedés: a buszok mindkét irányban továbbra is a Fő fasoron járnak.

A forgalomkorlátozás a mellékutcákat is érinti: a Wallisch Kálmán és a Thököly utcából csak jobbra, a Tanács utcából pedig csak balra lehet kikanyarodni a Fő fasorra.

Az útfelbontás miatt a Fő fasor kerékpárútja sem járható egy rövid szakaszon. A forgalmi rend ideiglenes megváltozásáról jelzőtáblák tájékoztatják a közlekedőket, és a munkálatok ideje alatt 30

kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben az érintett területen. – írja az önkormányzat közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában