SZETÁV-kérdőív

2022.07.10. 12:11

A geotermikus projektről kérik a szegediek véleményét

Delmagyar.hu

Képünk tavaly készült, amikor befejeződött a geotermikus fűtésrendszer kiépítése Felsővároson. Fotó: Frank Yvette

"Van véleménye a szegedi geotermikus projektről? Kérjük, ossza meg velünk!" Ezzel a címmel adott ki felhívást a SZETÁV, amiből kiderült: a SZETÁV Kft. az Európai Geológus Szövetség vezetésével részt vesz a Crowdthermal című, uniós finanszírozásból megvalósuló projektben. A projekt a geotermikus energia közösségi elfogadottságát is vizsgálja azzal a céllal, hogy a további hasonló fejlesztések megvalósítói Szegeden vagy Európában máshol minél jobban vegyék figyelembe a lakosság igényeit, a vonják be a helyi közösségeket a tervezési folyamatba, javuljon a tájékoztatás.

Arra kérik azokat, akik érintettek a szegedi távfűtés geotermikus átalakítását célzó projektekben (akár fúrás közelében laknak, akár csak hallottak, olvastak a projektről, vagy csak van véleményük róla), az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével mondja el gondolatait, tapasztalatait, hasznosítani fogják azokat.

A kérdőív alapvetően feleletválasztós kérdéseket tartalmaz, de arra is van lehetőség, hogy a kitöltők saját szavaikkal is elmondják tapasztalataikat, véleményüket – a kitöltés kb. 5-10 percet vesz igénybe. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában