Szegedi hírek

2023.08.17. 08:20

Hiánypótló üzlet nyílik a belváros szívében

Patrióta – ezt a nevet viseli az az üzlet, amely pénteken nyitja meg ajtaját az Oskola utcában, és amelyben a Kárpát-medence kincseiből válogathatunk majd. Fekete Hanna boltvezetővel beszélgettünk a nyitás előtti előkészületek közben.

Kiss Anna

Már javában zajlik a készülődés a pénteki nyitásra. Fotó: Gémes Sándor

Isten patikája, Füstbe ment terv, Borban az igazság, Játékország, Csak a zene segít – ilyen remek címeket kaptak azok a polcok, amelyekről hamarosan bárki hazavihet valami hazait, valami vármegyeit akár magának, akár a rokonságnak ajándékba. Pénteken nyit a Patrióta Ajándékbolt, így Szeged belvárosa egy kulturális és kereskedelmi színfolttal lesz gazdagabb.

Fotó: Gemes Sandor

Lapunknak Fekete Hanna boltvezető az előkészületek közben arról számolt be, hogy a bolt olyan célokat tűzött ki maga elé, amelyek nem csupán üzleti tevékenységeket szolgálnak, hanem mélyebb értékeket is hordoznak.

Egyrészt találkozó- és kiállítóhelye kíván lenni a magas színvonalú, autentikus hazai kézműveseknek és iparművészeknek. Másrészt pedig törekedik arra is, hogy segítséget nyújtson az értékesítési folyamatban, elősegítve a vásárlók, alkotók és kereskedők egymásra találását. A kínálatban a Kárpát-medence sokszínű kulturális teljesítménye és öröksége tükröződik vissza az ajándékokon, a meglepetéseken és a kedvességeken keresztül

 – magyarázta Fekete Hanna.

Fotó: Gemes Sandor

Az üzletben különleges, alkalomhoz tervezett, egyedi díszcsomagolásban megjelenített termékekkel találkozhatnak a vásárlók, amelyeket heti rendszerességgel megújuló meglepetések és akciók kísérnek majd. Ezen felül vendégeiket forró kávéval és élő bakelitzenével várják, hogy még emlékezetesebb legyen az időtöltésük a Patriótában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában