Összetört autók

2019.10.26. 09:05

Kamion és mikrobuszok ütköztek az M43-ason, hatan megsérültek – fotók a helyszínről

Először egy kamion és egy mikrobusz, majd két másik mikrobusz is ütközött az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán, a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhely közelében.

Kamion és mikrobuszok ütköztek az M43-ason október 26-án. Fotó: Donka Ferenc

Egy mikrobusz és egy kamion eddig ismeretlen okból ütközött össze 2019. október 26-án valamivel 8 óra előtt, az autópálya határ felé vezető oldalának 55-ös kilométerszelvényében. Néhány perccel később a baleset miatt feltorlódott sorban további két mikrobusz is ütközött. A balesetben többen megsérültek – tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

 

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán teljes útlezárás volt érvényben. A forgalmat a rendőrök Nagylak felé terelték.

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint az első balesethez Makóról, Szegedről és Hódmezővásárhelyről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték meg a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda országhatár felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A második balesethez Mezőkovácsházáról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában