Vádat emeltek a zaklató ellen

2019.10.15. 09:55

Megöli és eltöri a végtagjait – ezzel fenyegette az ügyintézőt a szegedi férfi

A vádlott a kormányablakban dolgozó egyik gépjármű-ügyintézőt zaklatta.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki idén tavasszal egy kormányablakban dolgozó ügyintézőt fenyegetett meg életveszélyesen – tudtuk meg a Csongrád Megyei Főügyészség sajtóközleményéből.

A vádirat szerint a vádlott idén március 14. napján 11 órakor jelent meg az egyik szegedi bevásárlóközpontban levő kormányablaknál gépjármű ügyintézés céljából. Az ügyintéző tájékoztatta a vádlottat, hogy a gépjármű első magyarországi forgalomba helyezésére okirati hiányosságok miatt nincs lehetőség. A vádlott ekkor távozott, ám egy fél óra múlva visszatért és sértegetni kezdte az ügyintézőt. A sértett közölte a vádlottal, hogy az általa átadott okiratok miatt feljelentést kell tennie a rendőrségen, mire a vádlott bemutatkozott a sértettnek, majd, ahogy a sajtóközlemény fogalmazott,

„félelemkeltés céljából megfenyegette őt életének kioltására, valamint végtagjainak eltörésére utaló kijelentésekkel”.

Mindezek után közölte azt is, hogy megvárja a parkolóban, majd távozott a kormányablakból. A sértett joghatályos magánindítványt terjesztett elő a vádlott megbüntetésére.

A járási ügyészség a vádlottat zaklatás vétségével vádolja, bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában