Az észak-macedón drogfutár Svájcból akart kábítószert csempészni hazájába

2019.12.05. 13:46

Százmilliós kokainszállítmányt fogtak Röszkén

Több mint 5 kiló kokaint találtak a rendőrök és a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársai a röszkei határátkelőn még hétfőn délután – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya csütörtökön.

Egy 27 éves észak-macedón férfi Svájcból akarta a kábítószert hazájába csempészni. A férfi barátnőjével és annak édesanyjával jelentkezett kilépésre Magyarországról. A kiléptetést végző rendőr kérdéseire viszont zavarosan válaszolt, és láthatóan ideges lett. Ezért alaposabban is átnézték a kocsit. Végül az autó jobb első kereke felett a karosszérián észrevették, hogy át lett alakítva. Ekkor szóltak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek és szétszedték a járművet. Összesen öt csomagot találtak. A drog a szakemberek szerint százmillió forintot ér. A férfit jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásával gyanúsítják, és kérik a letartóztatását. A nőket tanúként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában