Helyi kék hírek

2020.02.19. 15:41

Szeretőt ütlegelt a féltékeny férfi

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki féltékenységből verte félholtra élettársa szeretőjét – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.

Munkatársunktól

Azt írták, hogy az egyik Csongrád megyei faluban élő férfi tavaly tavasz óta gyanította, hogy az élettársának szeretője van. Augusztus 7-én megkérdezte a nőt, aki elmondta, hogy korábban valóban volt viszonya a másik férfival. Másnap a korábbi szerető sms-ben megkereste a vádlottat, hogy tudna-e neki pénzt kölcsönadni, mire a vádlott közölte vele, hogy menjen el hozzá. Délután 5 óra körül a sértett megjelent a vádlott házánál, de már nem tudta elmondani, hogy miért jött, mert miután a belépett, a vádlott ököllel fejen ütötte, majd többször belerúgott.

A megvert férfi végül elmenekült, de erős fejfájása és mellkasi fájdalmai voltak, ezért kórházba vitték. Ott kiderült, hogy eltört az egyik bordája is, ami megsértette a mellhártyát, és légmellet okozott. A főügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában