Székkutas

2021.06.18. 11:59

Többször megdicsérte, majd ellopta munkatársa biciklijét egy székkutasi férfi

Kiszemelte majd ellopta ismerőse kerékpárját.

delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a körzeti megbízottakkal együttműködve elfogták azt a 48 éves férfit, aki elvitte munkatársa biciklijét.

A rendőrkapitányságra 2021. június 7-én érkezett bejelentés arról, hogy egy Székkutas központjában lévő nyitott kerékpártárolóból eltulajdonítottak egy lezárt, teleszkópos, több tízezer forint értékű Mountain Bike kerékpárt. A sértett a bejelentés során elmondta, hogy az eltulajdonítás előtti napokban egyik munkatársa többször megdicsérte kétkerekűjét. – írja a police.hu.

A rendőrök az elvégzett adatgyűjtések alapján megállapították a feltételezett elkövető tartózkodási helyét, ahol kutatást tartottak, ennek során előkerült az eltulajdonított kerékpár.

Az ellopott biciklit a rendőrök visszaadták a tulajdonosnak. Fotó: Police.hu

A férfit előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, vele szemben dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az ellopott biciklit a rendőrök visszaadták a tulajdonosnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában