elfogták őket

2021.08.16. 16:21

Belvárosi lakásba törtek be

Befejezték a nyomozást az a két férfi ellen, akik besurrantak egy szegedi ingatlanba, majd a zsákmánnyal távoztak – közölték a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai.

delmagyar.hu

20191107 Salgótarján pénzlopás illusztráció Fotó: Ladóczki Balázs LB Nógrád Megyei Hírlap

Fotó: Illusztráció / Ladóczki Balázs

A páros 2020 szeptember 16-án hajnalban a nyitott ablakon keresztül osont be a belvárosi lakásba. Gyorsan átkutatták a szobákat, ahonnan mobiltelefont, kézitáskákat, pénztárcát és készpénzt, valamint alkoholt is vittek magukkal. A nyomozás során a rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a városban elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak.

A vizsgálati eljárásban megállapították, hogy az egyik gyanúsított 2019. novembere és 2020. szeptembere között több alkalommal követett el vagyon elleni és más bűncselekményeket is. A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, egyikük ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A másik férfinak lopás bűntett, lopás vétség, garázdaság és könnyű testi sértés vétség miatt is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában