Rendőrség

2022.09.28. 10:51

Démonnal is lehetett találkozni: Ásotthalomra ért a biztonsági staféta

A “Tiszától a Balatonig - add át a biztonság stafétáját!” programmal Szegeden, Zákányszéken és Mórahalmon is jártak már a rendőrök.

Delmagyar.hu

Fotó: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Ásotthalmra érkezett a “Tiszától a Balatonig - add át a biztonság stafétáját!” bűnmegelőzési program - számolt be facebook oldalán a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. A fiatalok biztonsága mellett az állatvédelem fontossága és a családok vagyonvédelme is fókuszba került. A prevenciós délutánon ahol a polgárőrök is segítették a munkát, BikeSafe regisztrációra is lehetőség volt és a kilátogatók találkozhattak Démonnal is, a Szeged Határrendészeti Kirendeltség robbanóanyag-kereső kutyájával. A nap folyamán az iskolaőrök feladataival és a jelentkezés feltételeivel is megismerkedhettek az érdeklődők. 

Szeptember 20-án írta meg portálunk is: sportolókkal, civilekkel, intézményekkel összefogva dolgozik a következő 10 hétben a rendőrség a biztonságérzet növelése érdekében 5 déli megyében. A projekt Szegeden indult útjára, megyénkben a családok biztonságára helyezik a hangsúlyt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában