Szegedi hírek

2024.06.06. 21:07

Elstartolt a Deja Vu Fesztivál – Galéria, Videó

Delmagyar.hu

Csütörtökön elstartolt a retrofesztivál Szegeden. Fotó: Karnok Csaba

Nyári kánikulában kezdődött el csütörtökön Szeged szezonnyitó fesztiválja, a Deja Vu. A Partfürdőn délután 5 órakor nyitották meg a kapukat, az első fellépő, a szegedi származású DJ Dominique azonban egy órával később is még viszonylag családias hangulatú bulit volt kénytelen csinálni. Coco Jumbótól a Reptéren át a Csavard fel a szőnyegetig számtalan slágerrel igyekezett megalapozni a hangulatot, szettje végére pedig már egész szép tömeg gyűlt össze a nagyszínpad előtt. A többség azonban ekkor még inkább felfedezte a területet vagy a vendéglátóknál üldögélt. A közönség ismét rendkívül széles korosztályban mozog: kisgyermekektől a nyugdíjasokig mindenki képviselteti magát a több évtizedes slágerek fesztiválján.

A TNT a kiíráshoz képest fél órás késéssel kezdte meg koncertjét, ekkorra már a nap is lement, így kellemesebb klímában lehetett bulizni. A magyar duót három külföldi sztárfellépő követte: elsőként a moldáv O-Zone, majd  a német ATC vette be a nagyszínpadot, az estet pedig a svéd Rednex zárta.

Pénteken többek között jön Zoltán Erika, a 2 Unlimited, Basshunter és Cascada, érdemes tehát rápihenni a következő napra is – egyelőre jobb híján a munkahelyeken.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában