Csongrád

2022.12.19. 12:20

Erőszakba torkollt a találkozó

Golfütőkkel és fejszenyelekkel esett egymásnak két család a csongrádi komp állomáson. A rendőrök csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntette miatt indítottak eljárást.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint 2022. december 18-án kora délután találkozott egymással két haragos viszonyban lévő család Csongrádon, a Tisza partján. A találkozó erőszakba torkollt, a résztvevők a náluk lévő golfütőkkel és fejszenyelekkel ütötték-verték egymást, többen könnyű, egy férfi pedig súlyos sérülést szenvedett a verekedésben. A rendőrök három férfit és három nőt elfogtak és előállítottak a Csongrádi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. 

Fotó: police.hu 

Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók három garázdát őrizetbe vettek és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában