Átfázott idős asszonyt helyeztek biztonságba a makói rendőrök

Egy idős nőt helyeztek biztonságba a hideg időben a makói rendőrök.

Delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

A rendőrségre 2023. február 8-án érkezett bejelentés, hogy Makón egy 87 éves zavart asszony jelent meg egy rendelőintézetben és nem tudnak vele kommunikálni: az esetről a rendőrség honlapjára került fel közlemény. A városi rendőrök intézkedtek, a rendelőnél felvették a kapcsolatot az átfázott nővel, aki a hideg idő ellenére csupán egy vékony pulóvert és egy nadrágot viselt. Az internet is segítette a helyzet megoldását, az egyenruhások az intézet dolgozóival együttműködve a közösségi médián keresztül elérték az idős asszony fiát. A hozzátartozó megérkezéséig a nőt meleg helyen biztonságba helyezték.

Az elkövetkező napokra jósolt hideg időjárás miatt elengedhetetlen az állampolgárok összefogása, hangsúlyozták a rendőrök. Arra hívták fel a lakosság figyelmét, hogy amennyiben lakókörnyezetükben valaki segítségre szorul, hívják a 112-es központi segélyhívó számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában