Szexuális szolgáltatást akart, de rablás és súlyos testi sértés lett a vége

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinek, aki a hirdetés után létrejött kapcsolat során a szexuális aktus előtt meggondolta magát és miután az előre kifizetett pénzét nem kapta vissza, erőszakkal elvette a sértett mobiltelefonját.

delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi hirdetés útján kereste fel múlt hét csütörtökön a sértettet szegedi lakásában és ott előre átadta az együttlétért kölcsönösen kialkudott 16 ezer forintot a nőnek. A férfi ezt követően meggondolta magát, visszakérte a pénzt, amit a nő megtagadott. A gyanúsított erre kikapta a sértett kezéből annak 50 ezer forint értékű mobiltelefonját, majd elhagyta a lakást. A sértett a férfi után ment és követelte vissza a telefonját. A férfi erre a sértettet földre vitte, testszerte rugdosni és ütni kezdte, majd a helyszínről a telefonnal együtt eltávozott, amit később 7 ezer forintért eladott. A sértettnek 8 napon túl gyógyuló koponyatörése keletkezett a bántalmazás következtében.

A rablás bűntette és a súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a különös visszaeső férfi letartóztatását a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta.

A férfi letartóztatását a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészi indítvánnyal egyezően, végleges végzésével elrendelte.  

 

Címkék#kék hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában