Megvertek egy férfit Szegeden és a pénzét is elvették

A rendőrök három főt őrizetbe vettek.

delmagyar.hu

A rendőrségre 2023. július 5-én hajnalban érkezett bejelentés, hogy Szegeden egy kocsma közelében ismeretlenek egy férfit megvertek és a pénzét is elvették. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és a helyszínen meghallgatták a sértettet. A megvert áldozat elmondta, hogy a kocsmából egy nő kicsalta az utcára, ahol több férfi is közrefogta őt. A pénztárcáját kivették a zsebéből és amikor vissza akarta azt szerezni, ütni-rúgni kezdték, majd elmenekültek. Az egyenruhások a személyleírások alapján azonosították a társaság nő tagját, akit néhány órával később bűntársaival együtt felismertek és elfogtak. A járőrök két férfit és a nőt előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra, őket őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Olvasható a Police.hu oldalon. 

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-a-rablobanda?fbclid=IwAR1JnowpolgPjfACIePIjFX8apcK62mdMRoJo9r4F8LYtVnT0WyekmOI0-g

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában