Minden módon zaklatta szomszédjait a szegedi férfi

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki rendszeres becsöngetésekkel és egyéb módon zavarta a szomszédos házaspárt.

Delmagyar.hu

A vádirat szerint a vádlott egy szegedi utcában él évek óta rossz viszonyban a szomszédban lakó házaspárral. A vádlott emiatt 2021. nyarán közel két héten keresztül, több alkalommal – így éjjel, hajnalban is – becsöngetett a szomszédhoz, majd elment. Emellett volt, hogy a bejárati ajtót verte vagy a garázsba beparkoló sértettek autójának ajtaját kinyitva fenyegette meg életveszélyesen a házaspárt. Mindezeken túl, amikor az utcán, a piacon vagy a boltban meglátta a szomszédjait, különböző becsmérlő kifejezéseket kiabált feléjük mások füle hallatára. – írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében. A járási ügyészség a férfit zaklatás és rágalmazás vétségével vádolja, vele szemben elzárás kiszabását indítványozva a bíróság felé.  A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában