Rengeteg munkát ad a tűzoltóknak a vihar Hódmezővásárhelyen – Galéria

Több utca járhatatlan Hódmezővásárhelyen.

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

A Petőfi utcában egy távolsági busz  a fák rabságba került a sofőrnek ki kellett manőverezni az utcából a kidőlt fák miatt. Személyi sérülés úgy tudjuk nem történt.

A mentőkkel szemben a Madách Imre utcában egy Volvo személyautóra dőlt menet közben egy méretes fa, úgy tudjuk a sofőrnek az ijedtségen kívül más baja nem esett. Több lakó ingatlanba kár keletkezett. A Teleki utcán le kellett szintén teljes szélességében zárni az utat, ahol egy pékség tetejét bontotta meg a szél ,majd közvetlenül vele szemben kidöntött egy villanyoszlopot. Több városrészben szünetel az áramszolgáltatás mert a szél több elektromos vezetéket megrongált illetve elszakított. A vasútvillamos forgalom is szünetel Hódmezővásárhely belterületén hiszen az Ady Endre utcán egy méretes fa az úttestre és a sínekre dőlt ,ezért a villamos nem tudott tovább haladni. Értesüléseink szerint a villamoson senki sem sérült meg az utasokat leszállították. A rendőrség több helyen biztosítja a veszélyes helyszíneket,illetve a vármegye több tűzoltója dolgozik a viharkárok felszámolásában Hódmezővásárhely belterületén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában