Álló járműbe rohant bele a 47-esen - Galéria

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

A szerencsén múlhatott, hogy nem történt  tragédia a 47-es főúton Hódmezővásárhely és Székkutas között a 192-es szelvénynél. Értesüléseink szerint egy mezőgazdasági vontató egy mellékútra szeretett volna bekanyarodni a főútról. A mögötte érkező személyautós észlelte, fékezett, majd megállt. A szintén azonos irányban, Székkutas felé haladó harmadik jármű vezetője viszont nem vette észre az előtte megálló járműveket. 

A fehér autó vezetője ekkor rohant bele az álló járműbe. A vétkes személyautó vezetője próbálta korrigálni az ütközést, elrántotta a kormányt és az árokba csapódott. A kiérkező mentőknek szerencsére nem akadt dolguk, a résztvevő felek karcolássokkal úszták meg a balesetet. Korábban ugyanitt már történt egy tragikus baleset ennél a bekötőútnál, hasonló körülményekkel. Az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás volt érvényben a baleseti helyszínelés idején.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában