Helyi közélet

2020.05.03. 10:19

Üzleti klub a sikeres újrakezdésért

A járványhelyzet okozta gazdasági visszaesés miatt újra aktivizálta magát a Szentesi Üzleti Klub.

M.A.

A jelenleg mintegy ötven céget összefogó csoport célja, hogy összehozza a vállalkozókat, és közös gondolkodásra biztassa a résztvevőket.

A klub a 2018-as alapítása óta havonta kínált személyes workshopokat, ahol egy-két kisebb témát dolgoztak fel szakértők bevonásával. A találkozók most egy időre átkerülnek az online térbe, de mint az alapító, Szűcs György elmondta, amint lehet, szeretnének visszatérni a személyes kapcsolattartáshoz.

– Igyekszünk minél több vállalkozást megszólítani, hogy többen legyünk, lássuk egymás problémáit. A körülmények miatt most online fogjuk tartani a kapcsolatot, de természetesen szeretnénk visszatérni a személyes találkozókhoz, mert olyankor derül ki, kinek mi tetszik, mire van igazán szüksége – mondta a klub alapítója.

Mint Szűcs György kiemelte, az ingyenes vállalkozói klubhoz való csatlakozás több előnnyel is jár, a klubban kialakult közösség segíti egymást, problémákat old meg, emellett pedig szaktudáson alapuló tanácsokkal tudja ellátni a hozzá fordulókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában