Helyi közélet

2020.06.01. 10:15

Újszegeden lesznek szabadtéri előadások

Bár a Dóm téri játékhelyszínt ellehetetlenítette a világjárvány, a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi előadásait megtartják. Az elmaradt produkciókra szóló jegyeket online válthatják majd vissza a nézők.

Koós Kata

A járványhelyzet miatt meghiúsult Dóm téri produkciókat jövő nyáron láthatja majd a közönség. ILLUSZTRÁCIÓ: KUKLIS ISTVÁN

Fotó: Kuklis István

A Jézus Krisztus szupersztár rockopera, a Sok hűhó semmi­ért Shakespeare-vígjáték, az Apácashow és a West side sto­­ry musicalek Dóm téri elő­adásait egyaránt meghiúsította a járványhelyzet – jelentette be Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója a rendezvény közösségi oldalán tegnap. Hangsúlyozta, az elmaradó műsor átkerül a jövő évre.

– Remény és öröm számunkra, hogy az újszegedi szabadtéri színpadunkon azonban úgy tűnik, lesz lehetőségünk megrendezni azt az izgalmas, gazdag évadot, amelyet megterveztünk operabemutatóval, Moliére-premierrel, vígjátékkal és családi meseba­lettel – mondta, majd hozzátette: a kötelező távolság betartatása érdekében az 1500 férőhelyes né­­zőtér befogadóképességét négyszáz főre csökkentik.

A Dóm téri produkciókra előre megváltott jegyek tulajdonosai három lehetőség közül választhatnak. Megváltott jegyük árával támogathatják a rendezvényt, visszaválthatják jegyüket a www.jegy.hu oldalon, vagy beválthatják azt szabadjegyre, amely az idei vagy a jövő évad produkciói­nak egy szabadon választott elő­adására lesz érvényes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában