Egészség és családi nap

2020.09.20. 17:38

Rubint Réka izzasztott a szegedi vízitelepen – Galéria

Szeptember 20-án korán reggel sokan voltak a szegedi vízitelepen, ahol a Preventív Praxisközösség szervezett családi napot. A főszerep természetesen a mozgásé volt.

Munkatársunktól

Sokan mozogtak a Preventív Praxisközösség családi napján.

Fotó: Frank Yvette

Kilenc órakor Rubint Réka állt színpadra, aki egy hosszú edzésprogramot mutatott be, amit a nézők próbáltak lekövetni, több-kevesebb sikerrel, de, hogy közben mindenki jól szórakozott, az biztos.

A családi napon egyébként zömében fiatalok voltak, és sokan érkeztek gyerekekkel, néhányan egész kicsikkel. Közülük jellemzően az anyák álltak be sportolni, amíg az édesapák az árnyékban beszélgettek, vagy a nagy mozgásigényű gyerekeiket próbálták utolérni a nagy, füves területen.

Rubint Réka után Márton-Solymosi Gábor vette át az irányítást erősítő gyakorlatokkal, utána pedig Sadler Lívia következett. Az egész várost érintő családi-egészségnapon természetesen nem csak tornázni lehetett. Volt vérnyomásmérés, vércukorszint-mérés, és aki kíváncsi volt rá, azt is megtudhatta, hogy milyen a boka/kar indexe. De jó tanácsokkal látta el a kíváncsiakat egy dietetikus is, aki a testsúly, testzsír, vércukor és vérnyomás ismeretében adott életmód tanácsokat.

A gyerekek pedig buborékfocizhattak, sárkányhajózhattak, a hiúbbaknak pedig hajdiagnosztika, szépség- és egészség-tanácsadás is a rendelkezésére állt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában