Családi nap

2020.09.19. 18:15

Zsonglőrök és bohócok szórakoztatták a gyerekeket Petőfitelepen

„Közösség a közösségben – Együtt a család – gyereknap másként” címmel rendeztek családi napot szeptember 19-én Petőfitelepen a játszótéren.

S. Z.

Szeged, 20200919. Családi nap Petõfi-telepen. Fotó: Frank Yvette (FY), Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

A szervezők egy rögtönzött cirkuszi helyszínt varázsoltak a főtérre. Lehetett fényképezkedni, volt lufihajtogató bohóc, töklámpa faragás, lehetett csillámtetoválást csináltatni, aki pedig akarta, kipróbálhatta az ugrálóvárat is.

Az ugrálóvár volt a legnépszerűbb a családi napon.
Fotó: Frank Yvette

Délben egy zsonglőrbemutató kezdődött, utána lovaskocsikáztak a gyerekek. Később a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai szórakoztattak őket. A családi napra egyébként nem csak Petőfitelepről érkeztek gyerekek. Volt, aki Kecskésről jött a rendezvényre. Tóth Zsolt hat-, és nyolcéves gyerekeivel érkezett és azt mondta, hogy kihasználják még az utolsó melegebb napokat, ezért jöttek el egészen Petőfitelepig.

A délutánig tartó rendezvény legsikeresebb attrakciója valószínűleg az ugrálóvár volt, előtte folyamatosan sorban álltak a gyerekek. A tökfaragás viszont inkább a felnőtteket kötötte le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában