Mától ismét dolgoznak

2020.11.27. 16:30

Visszanyerné a vásárlók bizalmát a Csongrádi Kenyérgyár

Újranyitott a csongrádi kenyérgyár, a délelőttös műszak pénteken már dolgozott, tájékoztatta lapunkat Vakulya József kereskedelmi igazgató.

M.A.

A NÉBIH munkatársai tételesen megvizsgálták a korábban jelzett problémákat és kifogás nélkül elfogadták a javításokat.

Fotó: Majzik Attila

Az üzemet azt követően záratta be ideiglenesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, hogy legutóbbi ellenőrzésükön komoly hiányosságokat állapítottak meg: az üzem termelőterének és összes raktárhelyiségének falát, mennyezetét, csempeburkolatát, továbbá a berendezések nagy részét és a tárolásra használt műanyag edényeket feketepenész lepte be, valamint a falakat pókháló és piszok borította, a padozat és a munkaasztalok ragacsosak, szennyezettek voltak.

A NÉBIH munkatársai tételesen megvizsgálták a korábban jelzett problémákat és kifogás nélkül elfogadták a javításokat. Fotó: Majzik Attila

Az állapotok napfényre kerülése után az önkormányzati intézmények azonnal elálltak a további megrendelésektől, közölte Bedő Tamás polgármester.

– Komoly kiesést jelent a közületek elvesztése, körülbelül egy hét múlva fog meglátszani, valójában mekkora mértékűt. Korábban a vásárlói oldalról még sosem érkezett panasz a termékeinkre, szeretik a csongrádi kenyeret, ezért bízunk abban, hogy helyreáll a bizalom. A bizalomvesztés a legfőbb problémánk, ezzel kell megküzdenünk, ezt pedig csak úgy lehet, ha jó minőségű terméket állítunk elő – fogalmazott a termelési igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában