Makó

2021.06.09. 12:03

Traktoros ballagást tartottak a Galamb-iskolások – Fotók

Tizenhárom erőgép, há­­rom lovas kocsi és egy Ford T-modell – ezekből a járművekből állt az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola ballagási menete. A végzősök június 8-án körbejárták Makót, így búcsúzott iskolájától négy osztály 64 tanulója.

Fotó: makohirado.hu

Rendhagyó ballagási menet haladt végig a városon. Fotó: makohirado.hu

Fotó: makohirado.hu

Horváth Zoltán igazgató a Makó Híradónak elmondta, nem tőlük származik a traktoros ballagás ötlete, több mezőgazdasági iskola búcsúztatja így a diákjait, tavaly a koronavírus-járvány miatt nem ilyen módon búcsúztak a Galamb-iskolától a végzősök.

A jövőre nyugdíjba vonuló Sisák Tibor pedagógus a portálnak azt mondta, szerencsésnek tartja magát, mert jó osztályt kapott, hiszen sokuknál van családi vállalkozás, ezért alapvetően motiváltak voltak a diákjai.

Kollár Attila pedig arról beszélt, hogy nem búcsúzik el teljesen az intézménytől, marad ötödéven, mert gépésztechnikus szeretne lenni. A diák élete eddigi legjobb négy évének értékelte a Galamb-iskolában eltöltött esztendőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában