Ingatlanbazár

2021.08.01. 14:38

A hét ingatlana: mocsár a határon, 10 millióért!

Jelenleg tóként funkcionáló mocsár került ki az ingatlanpiacra Tiszaszigeten. Hármashatár, békakuruttyolás, hatalmas terület!

delmagyar.hu

Fotó: Ingatlanbazar.hu

Az eladó mocsár részletei

“Tiszasziget a Tisza-Maros folyó közelében, a déli országhatár közelében Szegedtől 14 kilométerre lévő ősi település. A település Magyarország, Szerbia és Románia hármashatára közelében fekszik, kevesebb, mint 1 km-re van a magyar-szerb határátkelőtől. Itt található Magyarország legmélyebben fekvő pontja (75,8 m). A település a két nagy folyó a Tisza és Maros ártere között keletkezett, egy szigetszerű árvízmentes területen. A Szélmalom dombtól észak keletre egy külön helyrajzi számon található 8445 m2-es, mocsár besorolású ingatlant, mely jelenleg tóként funkcionál.

A mocsár és tó mélysége átlagosan 1,5 m. A tó szilárd útburkolaton közelíthető meg. Belterület. A telek kerülete: kb. 447,91 m. A telek területe: kb. 8445,28 nm”

További részletek és fotók az eladó mocsár kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: Ingtalanbazár

A mocsár „elődjéről”

Tiszasziget már szerepelt nálunk korábban, akkor sem akármilyen, hétköznapi ingatlannal! A település malmát két további házzal legalább egy évig kínálták megvételre. Nem tudjuk, mi lett a sorsa a szépségeknek, de bízunk benne, hogy az amúgy is izgalmasnak tűnő Tiszaszigeten gondos gazdára talált a ritkaság.

Ehhez képest egy tóként funkciónáló mocsár talán már meg sem lepi az embert a megyei kínálataban! Mi csak egyet kérünk, bárki veszi is meg a mocsár és tó területét, az élővilágot ne zsigerelje ki és ne pusztítsa el. Elvégre a lakók előbb voltak ott és jogosan tartanak igényt a békés együttélésre…

Tipp mindenkinek, mocsár ide vagy oda!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában