Szeptember végéig vagy tovább tartanak a munkálatok

2021.09.17. 10:14

Hétfőtől aszfaltozzák a Híd utcát

Hétfőn kezdi el a kivitelező felmarni a Híd utca kopórétegét, hogy ütemterv szerint elkészülhessen az új végleges aszfaltburkolat.

delmagyar.hu

20210816 Szeged Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM) Útfejlesztések megyeszerte. Híd utcai felújítások közműcserékkel.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Karnok Csaba

A kerékpárosokat és a közösségi közlekedést segítő átalakításokat végeznek a megújuló Oskola és a Híd utcában, a Belvárosi híd lábánál lévő csomópontban, valamint a Stefánián.

Szeptember 20-án (hétfőn) a jelenleg érvényes ideiglenes forgalmi rend mellett kezdi el a kivitelező felmarni a Híd utca legfelső kopórétegét, hogy utána – ütemterv szerint – elkészülhessen az új végleges aszfaltburkolat. A munkálatok ezen a szakaszon az időjárástól függően előreláthatólag szeptember végéig tartanak.

A forgalom továbbra is egy-egy sávon haladhat.

Az Oskola utca, a Híd utca és a Stefánia végleges kialakításáról, a kivitelezési munkálatokról, a korlátozásokról folyamatos tájékoztatás elérhető a www.megujul.szeged.hu internetes oldalon.

A kérdéseket a [email protected] e-mail-címen válaszolják meg az illetékes szakemberek – írta közleményben a város önkormányzata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában