Sztárban sztár leszek!

2021.11.23. 19:42

Harmadikként végzett a döntőben Gábor Márkó

Bár sokan őt tartották a leg­esélyesebbnek, végül nem sikerült győznie Gábor Márkónak. Harmadik helyezett lett a Sztárban sztár leszek! versenyben. Az egykori szegedi diák két nagyon nehéz produkcióval állt színpadra a döntőben, és bebizonyította, hogy kiváló énekes.

Timár Kriszta

Szólóban Caramel-dalt adott elő az egykori szegedi diák, majd Radics Gigivel énekelt duettet.

Forrás: TV2

Vasárnap este rendezték a Sztárban sztár leszek! című televíziós show döntőjét. A Tv2 élő műsorában öt énekes állt színpadra, és mindenki két produkcióban bizonyíthatta, hogy a legsokoldalúbb előadóművész. Ebben a versenyben ugyanis nem a saját énekhang megmutatása volt a lényeg, hanem az, hogy ki milyen tökéletesen tud utánozni egy-egy ismert előadót.

A döntő egyik résztvevője az iskolás éveit Szegeden töltő Gábor Márkó volt, akit a verseny egyik nagy esélyesének tartott mindenki.

Négy egymást követő adást is megnyert, vagyis a zsűri maximális pontjai mellett a nézői szavazatok közül is ő kapta a legtöbbet.

Ezt senki más nem mondhatta el magáról az adás történetében. Ennek megfelelően mestere, Pápai Joci nem adott neki könnyen megugorható feladatot a sorsdöntő estére, Molnár Ferenc Caramel Jelenés című számát kellett szóló produkcióként előadnia. „Ha valaki nyerni akar, küzdjön meg érte” – kommentálta Márkó.

Produkciója végén Till Attila műsorvezető megjegyezte, nem is tudja, van-e ennél nehezebb dal, hiszen Caramel minden hangja egyedi. Pápai Joci is hasonlóan fogalmazott. Szerinte ez az énekes legnehezebb dala, de úgy gondolta, így nagyobb súlya volt a produkciónak, mintha egy megúszós számot választott volna Márkónak.

„Sokat melóztál ezzel, hogy le tudd venni a hangokat, szóval büszke vagyok rád” – dicsérte meg versenyzőjét. Tóth Gabi megjegyezte ugyan, hogy az előadás során nem hallotta Caramel hangszínét, de hozzátette, Márkó akkorát énekelt, és olyan energiával élte át a produkciót, hogy ez most nem zavarta. Majka pedig hangsúlyozta, Márkó volt az a döntős, akinek a hangszíne a legtávolabb állt az utánozandó művészétől. Ő egyébként annak ellenére, hogy saját versenyzője is volt a döntősök között, azt mondta, nem haragudna, ha a műsort Márkó nyerné meg.

Másodjára minden versenyző duettet adott elő, Márkó partnere Radics Gigi volt. „Megpróbálok felnőni a feladathoz, és nem leégetni Gigit” – beszélt előtte érzéseiről a fiatal énekes. A Prayer című számot élő zenekari kísérettel énekelték el. Pápai Joci a produkció után azt mondta, büszke arra, hogy bár annak idején vacillált, végül Márkót választotta be a csapatába. Kiemelte, hogy ilyen nagyszerű énekesnő mellett is ember tudott maradni. Tóth Gabi szerint ebben a dalban Márkó végre megmutatta, milyen elképesztően jól tud énekelni, Babett pedig szép és alázatos előadásként értékelte a látottakat.

Az öt döntős tíz produkciója után a nézői szavazatok alapján kiderült, a verseny Szakács Szilvia, Csiszár István és Gábor Márkó között dől majd el. Az újraindított szavazás lezárása előtt Pápai Joci elárulta, Márkó nagyon beteg volt, így vitte végig az estét. Teljesítménye tehát így még kiemelkedőbb volt, végül azonban nem kapott elegendő szavazatot, harmadik helyezettként zárta az estét.

A győztes, így a tízmillió forint tulajdonosa Csiszár István lett, akit egyébként versenytársai is két kivétellel a legjobbnak szavaztak meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában