Szegedi hírek

2022.01.28. 07:44

Koccanás miatt torlódik a forgalom a Budapesti körúton

A Budapesti körút és a József Attila sugárút kereszteződésében történt koccanás, torlódik a forgalom a helyszínen – jelentette a Rádió Taxi Három munkatársa.

delmagyar.hu

Forrás: Karnok Csaba

Baleset történt szintén Szegeden a Thököly utcában, a rendőrség jelentése szerint 30 percet vesz igénybe a helyszínelés, de útlezárás és torlódás sincs. 

A taxisok közölték, a bevezető főutak tele vannak. Körutakon, sugárutakon sűrű a forgalom. Hidakon már Újszeged felől araszolás van hidak előtt egyre hosszabbak a sorok. Belvárosi részen torlódás van, Aradi Vértanúk terénél, Dugonics térnél, Boldogasszony sugárúton. Csillagtérnél is is erős a forgalom Lugas utca felől már sor van, de a Szilléri sugárúton is lépésben halad a forgalom. Felső Tisza parton sincs járműben hiány, Irinyi utca felől sokan érkeznek. Rakpart jól járható, Árvízi emlékműnél torlódik kicsit. Párizsi körúton mérik a sebességet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában