Szegedi hírek

2022.04.02. 10:43

Szívén viseli Szeged sorsát

A békét és a biztonságos országvezetést támogatja szavazatával április 3-án Bodnár Attila. A népszerű zenész úgy gondolja, hogy a háborúból és minden értelmetlen hatalomvágyó, emberellenes küzdelemből Magyarországnak ki kell maradnia.

Suki Zoltán

Ki kell maradni a háborúból Bodnár Attila és családja szerint. Fotó: Bodnár Attila

Fotó: Peidl Peter

Számtalan koncertet adott ko­­rábban Szegeden és a megyében is feleségével, Pap Ritával Bodnár Attila. A népszerű ze­nész a Délmagyarországnak azt mondta, hogy a jelenlegi helyzetben aggódik a városért és az egész országért. Szerinte most össze kell tartani, a józan észre hallgatva, és minden ellentétet, indulatot félretéve a békét és a biztonságot kell választani. Véleménye szerint a jelenlegi kormány a békét őrzi, és a biztonságot tartja szem előtt. 
 

 

Hogy a mostani irány folytatódjon, ahhoz mindenkinek el kell mennie szavazni, és támogatni a kormány politikáját a béke megőrzésében is – fogalmazott. 
 

 

Szerinte nem volt elég tanulságos az elmúlt 110 év alatti két világégés és a mondvacsinált okok miatt kirobbantott háborúk. Elmondta azt is, hogy a háborúkat sohasem a tömegek kezdik, hanem néhány felelőtlen döntéshozó parancsára kell az embereknek egymásnak esniük. 
 

 

Most is ez történt itt mellettünk, a közvetlen szomszédunkban, ami – én úgy gondolom – két nagyhatalom évtizedeken át folytatott küzdelmének a színtere lett 

– tette hozzá. 
 

 

Felhívta a figyelmet, hogy az ilyen háborúból és minden értelmetlen hatalomvágyó, emberellenes küzdelemből Magyarországnak ki kell maradnia, hiszen a magyarok nem bántottak senkit, főleg nem a szomszédainkat, ahol több százezer magyar él. 
 

 

A zenész úgy véli, hogy a jelenlegi országvezetés nem engedi, hogy Magyarország belesodródjon a háborúba. Azt mondta, hogy a kormány megvédi és megőrzi a békét és biztonságot a magyar emberek számára, mert az ország csak békés, diplomáciai megoldásokkal „szólhat bele” ebbe a konfliktusba. 
 

 

Mi ezt azzal tudjuk segíteni, hogy mindannyian elmegyünk szavazni április 3-án, és megszavazzuk a békét és biztonságos országvezetés folytatását 

– jelentette ki Bodnár Attila. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában