Szegedi hírek

2022.05.04. 14:31

Aszfaltozási munkálatok miatt változik egyes trolik útvonala

delmagyar.hu

Illusztráció: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

A Vár utcában végzett aszfaltozási munkálatok miatt május 7-én és 8-án (szombat és vasárnap) a 9-es és 19-es trolibuszok a Vértói út/Makkosház végállomások irányába módosított útvonalon közlekednek, a Vörösmarty utcán keresztül - tájékoztat az SZKT.

A módosított útvonal miatt a Széchenyi tér megállóhely a munkálatok időtartama alatt áthelyeződik a Széchenyi tér autóbusz megállóhelyre. Az egyszerűbb átszállási lehetőségek biztosítása érdekében ebben az időszakban az 5-ös és 7A jelzésű trolibuszok a Körtöltés, illetve Bakay Nándor utcai végállomások irányában szintén a Széchenyi tér autóbusz megállóhelyen állnak meg.

A Lugas utca/Tarján, Víztorony tér végállomás irányába közlekedő 9-es és 19-es trolibuszok május 7-én, szombaton normál útvonalon, változás nélkül közlekednek, azonban május 8-án (vasárnap) teljes üzemidőben a Múzeum megállóhelyet nem érintik.

 

Változás a villamosközlekedésben

Pályarekonstrukciós munkálatok miatt május 6-án (pénteken) üzemkezdettől május 7-én (szombaton) üzemzárásig a 4-es villamosvonalon Tarján végállomás – Anna-kút között villamosok, Anna-kút és Kecskés végállomás között villamospótló autóbuszok közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában