Szegedi hírek

2022.08.23. 09:04

Ittasan inzultálta Szeged belvárosában a járókelőket

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki múlt pénteken garázdálkodott Szeged központjában.

delmagyar.hu

Illuszráció: Karnok Csaba

A megalapozott gyanú szerint augusztus 19-én, a kora esti órákban a férfi ittas állapotban a városközpontban lézengve egy étterem teraszán ülő asztaltársasághoz egy sószórót dobott oda. Ezután padokon ülő emberekhez, járókelőkhöz ment oda, és őket kéretlenül ölelgetni illetve lökdösni kezdte. Egy férfit, aki ennek befejezésére szólította fel, hátulról combba rúgott, míg egy idős embert úgy meglökött, hogy egy padnak nekiesett.

A kihívóan erőszakos magatartása miatt a szemtanúk rendőri segítséget kértek, az intézkedő rendőrjárőrök pedig a férfit rövidesen elfogták és előállították.

A garázdaság vétsége miatt indult eljárásban a Szegedi Járási Ügyészség a büntetőeljárás meghiúsításának valamint a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel indítványozta a terhelt letartóztatásának elrendelését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában