Díszokleveleket adományozott Kistelek

2022.08.24. 11:52

Rendőrt, tűzoltót és mentőt díjaztak

Augusztus 20-a alkalmából adták át Kisteleken Az év rendőre, Az év tűzoltója és Az év mentőse kitüntetéseket. Az ünnepségen Nagy Sándor polgármester mondott köszönet az érintetteknek, akik a képviselő-testület döntése alapján az ünnepi eseményen vehették át a város köszönetét és elismerését.

Munkatársunktól

Az év rendőre díjat Horog Szilvia rendőr törzszászlós kapta. Az elismerést átadta Palicz András ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese, Szalay Zoltán Szabolcs alezredes, a Kisteleki Rendőrkapitányság kapitányságvezetője és Nagy Sándor polgármester. Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Az év rendőre díjban részesült Horog Szilvia rendőr törzszászlós,  helyszínelő és balesetvizsgáló, a Kisteleki Rendőrkapitányság munkatársa. 23 éve teljesít szolgálatot hivatásos rendőrként, baleset helyszínelőként több mint 13 éve dolgozik. Munkáját kellő odafigyeléssel és szakmaisággal látja el. Tevékenysége alapján példaként állítható a rendőrkapitányság teljes személyi állománya elé.

Az év tűzoltója díjat Kisteleken Fodor János címzetes tűzoltó főtörzsőrmester kapta. Az elismerést átadta Galiba Gábor alezredes, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szegedi Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka és Nagy Sándor polgármester. Fotó: Karnok Csaba
 

Az év tűzoltója díjat Fodor János címzetes tűzoltó főtörzsőrmester kapta, aki 2007 óta tűzoltó. A hivatásos szolgálatot megelőzően is a hivatásnak szentelte idejét, tizenhárom éves korától a Ruzsai Önkéntes, később Köztestületi Tűzoltóság tagja. A Kisteleki Katasztrófavédelmi Őrs megalakulásával az elsők között vállalt önként szolgálatot és azóta is állandó tagja az őrsnek.

Az év mentőse díjat Kisteleken Kormány Balázs mentőtechnikus kapta.  Az elismerést Kincses László vezető főorvos és Nagy Sándor polgármester adta át. Fotó: Karnok Csaba
 

Az év mentőse elismerést Kormány Balázs mentőtechnikus vehette át. 2011-ben édesapja, Kormány Mihály gépkocsivezető hatására jelentkezett a mentőszolgálathoz, 2018-ban mentőtechnikusi státuszba került. Szintén 2018-tól látja el a garázsmesteri teendőket az állomáson. Munkája során a tökéletességre törekedve, példát mutatva társainak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában