Szegedi hírek

2023.01.16. 15:36

A szegedi gyermekintenzív osztályt támogatták

A partnereknek szánt ajándékcsomagok árát költötte a gyermekintenzív támogatására egy szegedi cég.

Delmagyar.hu

Dr. Gál Péter, az SZTE Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztályának osztályvezetője, Dr. Tajti Zsanett, a Kis gyerekek is lehetnek nagybetegek alapítvány kuratóriumi elnöke és Gyimesi Dóra és László, a Mystic Nails Hungary Kft. tulajdonosai. Fotó: Mystic Nails

Minden évben megajándékozza üzleti partnereit karácsonykor a szegedi Mystic Nails. 2022-ben azonban úgy döntöttek, a karácsonyi csomagok árát jó ügy támogatására fordítják. Az elmúlt két év megpróbáltatásai (Covid, háború, gazdasági válság, infláció) mindenkit érzékenyen érintettek, de talán pont ezért egyre kevesebb jut azon szervezeteknek, akik most még inkább rá lennének szorulva a segítségre - áll a cég sajtóközleményében. 

Partnereiket kérdezték meg arról, pontosan kit támogassanak azzal az összeggel, amit előző évben ajándékcsomagokra fordítottak: a választás a "Kis gyerekek is lehetnek nagy betegek" alapítványra esett, amit dr. Tajti Zsanett hozott létre néhány éve, hogy támogathassa a szegedi Gyermekintenzív Osztályt a szükséges eszközök beszerzésében. Ők a támogatásból: 6 db csecsemőmérleget és 10 db kisméretű mérleget terveznek beszerezni.

"Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a partnereink ilyen lelkesen álltak hozzá a kezdeményezésünkhöz, és reméljük, még sok cég fogja követni a példánkat! A támogatást január második hetében adtuk át ünnepélyesen" - tudtuk meg a sajtóközleményből. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában