Honvédelem

2023.03.24. 17:59

Vezénylőzászlósi látogatás a műszakiaknál

Az MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezrednél tett tájékozódó látogatást Sári Zsolt főtörzszászlós, az MH Szárazföldi Parancsnokság vezénylőzászlósa.

delmagyar.hu

Forrás: honvedelem.hu

A vendéget Bernátsky László törzszászlós, az ezred vezénylőzászlósa fogadta, majd Csurgó Attila ezredes, az alakulat parancsnoka is üdvözölte. Ezt követően a vezénylőzászlós találkozott az alakulathoz, a műszaki alap szakmai altiszti tanfolyamra vezényelt acélkockákkal, majd megtekintette az éppen zajló műszaki gépkezelői kiképzéseket.

Sári Zsolt főtörzszászlós a nap második felében Hódmezővásárhelyre utazott, ahol a Zrínyi laktanyában állomásozó, de a műszaki ezredhez tartozó Művelettámogató Műszaki Zászlóalj vezénylőzászlósával, Bisztriczki Zoltán törzszászlóssal folytatott megbeszélést. A beszélgetés elsősorban az altisztképzésről, ezen belül az acélkockák szentesi modulzáró vizsgáját követő hódmezővásárhelyi műszaki kiképzésekről szólt. – írja a honvedelem.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában