Szegedi hírek

2023.07.14. 19:54

Lóerőtúltengés volt Szeged útjain – Galéria

Suki Zoltán

Szebbnél szebb kamionok és motorok lepték el Szegedet. Fotó: Gémes Sándor

Fotó: Gemes Sandor [email protected]

Aki csak a hangokat hallotta, és nem látta mi történt pénteken délután Szeged útjain, az komolyan megijedhetett, pedig nem volt rá oka. Ugyanis grandiózus felvonulással indult a 33. Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozó. A Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozót július 14-e és 16-a között rendezik meg Sziksósfürdőn. A programok között szerepel többek között kamionos felvonulás, kamionos terepügyességi verseny, különböző gyermek- és felnőtt vetélkedők, tombolahúzás, valamint egy, a több napos eseményt lezáró disco is.

A nyitónap leglátványosabb programja a kamionos felvonulás volt, amely 17 órakor indult Sziksósfürdőről Szeged felé. A kamionos és motoros karaván élén a főszervező haladt a 600 lóerős Freightliner kamionjával, amely a Mel Gibson szereplésével forgatott John Wick előzménysorozatban is szerepet kapott.

Többek között Törökországból, Szerbiából, Ausztriából, Szlovákiából és Hollandiából is érkeznek gépóriások a hétvégén Sziksósfürdőre, a 33. Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozóra. Ágoston Attila főszervező lapunknak elmondta, körülbelül 320 kamion és 150 motorcsoda érkezésére számít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában