Szegedi hírek

2023.09.10. 09:47

Helyi élővilág és a Pick-Szeged kézilabdacsapatának története jelenik meg a szegedi hotel falain

Tisza-parti kilátással és 140 megújult szobával várja vendégeit az Accorhoz tartozó Novotel Szeged. A négycsillagos hotel szobái teljesen új dizájnt kaptak: Máté Bence magyar természetfotós képeit használták fel a helyi élővilág megjelenítésére, három szobában pedig a Pick Szeged kézilabdacsapatának története jelenik meg a falakon.

Delmagyar.hu

Forrás: matebence.hu

Fotó: Máté Bence

A szobákban megjelenő, a hotelben összesen hat különböző fényképet Máté Bence természetfotós készítette, aki a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen a világon, akit az év ifjú természetfotósának és az év természetfotósának is megválasztották. Az ikonikus tiszai környezet madár- és növényvilága különös hangulatot ad a belső tereknek, így a folyó közelsége az utazás minden percét meghatározza. A hotelben a szegedi kézilabdaélet is megjelenik: három szobát a helyi Pick Szeged csapat történetének szenteltek a tervezők.

A nyolcszintes szálloda a több szakaszban zajló felújítás alatt zavartalanul működött. A megújult szobák erkélyesek és légkondicionáltak. A tervezés során az esztétikum mellett a funkcionalitás is nagy szerepet kapott, így a hotel a családok és az üzleti utazók minden igényét kielégíti. A szállodához tartozó Novo2 étterem helyi specialitásokkal és nemzetközi menüvel is várja a vendégeket, hatalmas teraszáról pedig tavasztól őszig élvezhetik a csodálatos tiszai kilátást a látogatók.

Olvashatóva Helló Vidék oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában