Helyi közélet

2023.10.15. 21:15

Börzére várták a jegyespárokat – Galéria

Timár Kriszta

Esküvői szolgáltatók mutatkoztak be a börzén. Fotó: Török János

Csaknem 80 kiállítóval rendezték meg vasárnap az IH Rendezvényközpontban a Menyegző esküvői börzét. A februári Menyegző esküvői kiállítás szervezői ezúttal egy családiasabb programot ál­­modtak meg, ahol a kezdő vállalkozások is ugyanakkora hangsúllyal jelenhetnek meg a házasulandó párok előtt, mint a nagy múltú cégek. Ennek ér­dekében mindenki ugyanakkora standot kapott. Gór-Nagy Gábor szervező hozzátette, a fő hangsúly ezúttal az előadásokon volt. Beszélt többek között sminkes, fodrász, divattervező és ceremóniamester is a nap so­­rán, így első kézből ismerhették meg az érdeklődők a legújabb trendeket. De szerveztek work­shopokat is: meg lehetett tanulni az asszertív kommunikáció alapjait, olyan légzőtechnikát, amely segít az izgulás leküzdésében, illetve lehetett ké­­szíteni hímzett gyűrűtartót vagy asztaldíszt is. 

Az emeleten egyébként minden négyzetcentimétert kihasználtak, hogy a kiállítókat elhelyezzék, éppen ezért egy idő után már nem is fogadtak több jelentkezést, megtelt ugyanis a terület. Az édességkészítők kóstolókat tartottak, a ceremóniamesterekkel személyesen le­­hetett beszélgetni, de jöttek esküvőszervezők, illetve ékszer- és ruhaforgalmazók is. 
A program sikerét látva a szervezők minden bizonnyal hagyományt teremtenek a Menyegző esküvői börzéből, így már nem csupán februárban, de már ősszel is elkezdhetnek gondolkodni a szegedi jegyespárok egy rendezvény kapcsán arról, pontosan milyen szakemberek segítségével milyen esküvőt állítanak össze maguknak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában